Eštons Kačers un Mila Kunisa kļuvuši par vecākiem (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Jau zināms, ka filmas «Black Swan» aktrise Mila Kunisa ir kopā ar aktieri Eštonu Kačeru, ilgāku laiku Kunisa bija manāma ar brangu puncīti - beidzot bērniņš ir laists pasaulē.

Ukraiņu izcelsmes aktrise Mila Kunisa pasaulē ir laidusi savu pirmo bērniņu un tā ir meitenīte, ziņo portāls «TMZ». Tēvs ir 36 gadus vecais aktieris Eštons Kačers.

Apsveicam!

Intervijā žurnālam «Marie Claire» Kunisa dalījās pārdomās par bērnu audzināšanu. «Es vienkārši negribētu, lai mani bērni izaugtu par kretīniem. Daudzi mūsdienu jaunieši tādi ir. Mēs abi vēlamies izaudzināt paklausīgus, godīgus un jaukus bērnus,» teica ukraiņu izcelsmes aktrise.

Viņa arī atklāja, ka pēc dzemdībām strādāšot mazāk. «Es nekad neesmu gribējusi būt no tiem cilvēkiem, kam darbs ir svarīgāks par visu,» viņa uzsvēra. «Man aktiermāksla vienmēr bijusi kā hobijs, kas pārvērtās brīnišķīgā profesijā.»

Pāris sāka tikties 2012.gadā tikai dažus mēnešus pēc tam, kad sākās Kačera šķiršanās process no aktrises Demijas Mūras. Šķiršanās stājās spēkā pagājušā gada novembrī.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu