«Jay Z» uzņems filmu par koncertturneju ar Bejonsu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu reperis «Jay Z» apņēmies izveidot filmu par viņa un dziedātājas Bejonsas kopīgo koncertturneju «On The Run», vēsta izklaides ziņu portāls WENN.

«Jay Z» esot filmējis trīs mēnešus ilgo turneju, kas noslēdzās 13.septembrī. Laulātais pāris sniedza 21 koncertu, no kuriem 19 notika ASV un Kanādā, bet divi - Eiropā.

Aizkulišu video tiks apkopoti vienā filmā, liecina žurnālam «OK!» pieejamā informācija.

«Visas ģimenes ainas ir mīlestības pilnas,» izdevumam stāsta anonīms informācijas avots. »«Jay Z» vēlas pierādīt pasaulei, ka viņu mīlestība ir īsta. Turklāt tas ienesīs kaudzi naudas.»

Maijā internetā tika nopludināts novērošanas kameru ieraksts, kurā Bejonsas māsa ar sitieniem un spērieniem uzbrūk «Jay Z», kamēr dziedātāja noskatās uz notiekošo. Pēc videoieraksta nonākšanas atklātībā pastiprinājās baumas, ka 33 gadus vecās Bejonsas un 44 gadus vecā «Jay Z» laulību piemeklējušas nopietnas problēmas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu