Šoruden modē bagātīgi kokteiļgredzeni un pasaules kultūru likteņzīmes (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rotaslietas rudens un ziemas sezonā ienes mirdzošu un elegantu krāšņumu. Tas atmirdz daudzkrāsainu akmeņu gredzenos ar smalkiem slīpējumiem, divpadsmit karmas tematikas kulonos un vairākos pasaules kultūrās iecienītos, likteni veidojošos simbolos.

Šīs sezonas krāsu spektrs rotaslietās spēlējas no dziļi safīrzilā, smalka rozā līdz eleganti smaragdzaļam. Šie toņi mirdz īpaši izteiksmīgi, kad ar akmeni rotāto gredzenu papildina arī auskari vai kuloni vienā no šiem akmens krāsu toņiem. Kā arī noslēpumainais, dziļi melnais onikss, kas šosezon redzams drosmīgās kaklarotās un aprocēs.

Katra dāma var piemeklēt sev piemērotāko gredzenu starojošās krāsās ar izsmalcinātiem art deco elementiem, kas šosezon ir izteikti modes elementi, to radīšanai iedvesma gūta no mūzām - gan no leģendārajām Holivudas dievietēm, gan no modernajām sievietēm ar viņu iekšējās pasaules uztveri, ko raksturo to personīgā cēloņu un seku kopsakarība jeb karma.

Rotaslietas, ko piepilda grezni akmeņi, atstaro gaismu vispievilcīgākajā veidā pateicoties īpaši slīpētai formai. Turpretī tām dāmām, kas novērtē tīras un grafiskas formas un askētisku dizainu, patiks izsmalcinātie keramikas gredzeni divos toņos ar visnotaļ klasiskiem mirdzošiem cirkoniem «pavé» akmeņu ielaidumos.

Karmas tematikai iesaka mazus kulonus, kurus var papildināt ar pērlītēm, piemēram, ar laimes karpu. Rotaslietas figūru formā ir atrodama «Thomas Sabo» kolekcijā - pūce un koja jeb japāņu laimes karpa. Pūce ir simbols sievišķīgai elegancei naktī: trīsdimensionāls kulons ar markazīta burvību un šampanieša krāsas cirkoniem «pavé» akmeņu pārklājuma ielaidumos. Savukārt Āzijas mitoloģijā laimes karpa ir simbols drosmei, izturībai un pārliecībai. Ļaujot katram rotaslietu cienītājam parūpēties par savu personību, kolekcijā ir arī majestātisks kulons Fatimas aizsargājošā roka un acs formas elements jeb nazars ar navetes formā slīpētiem cirkoniem un mirdzošu hematītu kā aizsardzība pret ļaunām domām un gariem, kas mājo apkārt.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu