Žerārs Depardjē atzinies homoseksualitātē (148)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Īstu rezonansi ir izraisījusi skandalozā aktiera Žerāra Depardjē atzīšanās viņa autobiogrāfijā. Franču kino leģenda savos memuāros ir aprakstījis arī, ka tīņu gados viņu ir iekārojuši daudzi vīrieši.

«Kad man bija 10 gadi, izskatījos tā, it kā man būtu 15,» rakstījis Depardjē. Jau tajā vecumā viņš sapratis, ka ir pievilcīgs un piesaista vīriešus.

«Jau tad, kad biju pavisam jauns, sapratu, ka piesaistu homoseksuāļus,» atklājis slavenais aktieris, piebilstot, ka par seksu ar vīriešiem viņš ir prasījis samaksu, vēsta «super.ru».

Aktieris atzinās ne tikai prostitūcijā, bet arī zagšanā. Kad Žerārs bija jauns, viņš esot trīs nedēļas atradies cietumā, jo nozadzis mašīnu. Viņš atzinies arī, ka ik pa laikam palīdzējis kādam vīrietim izrakt nesen apglabātus līķus, lai nozagtu viņu dārglietas un kurpes.

Iemesls viņa sarežģītajai bērnībai esot bijusi viņa ģimene. Ņemot vērā Depardjē rakstīto, viņš nebija plānots bērns, viņa māte atklāja, ka vēlējusies veikt abortu. Nabadzība, nevajadzības sajūta un atbildība pret brāļiem un māsām, filmu zvaigzni noveda uz ielas.

Un, pateicoties tam, Depardjē sāka mācīties aktiermākslu. Aktieris atrada atbalstu no homoseksuāļu minoritātes pārstāvjiem, kuri viņu mudinājuši sākt darboties radoši. Kāds aģents pēcāk viņu pamanījis piedaloties geju teātrī un apmaksāja profesionālas studijas.

Savā autobiogrāfijā aktieris stāsta arī par savu draudzību ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu, kā arī par sava dēla nāves iemesliem.

Komentāri (148)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu