Ieva Adamss sajūsmā par transvestītu striptīzšovu (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Jaunā realitātes šova «Calendar Live» vadītāja Ieva Adamss pa vidu piecu nedēļu ilgajai filmēšanai paspējusi arī atpūsties, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve». Kopā ar ģimeni Adamss devās trīs nedēļu ilgā Eiropas apceļošanā.

Trīs nedēļās Ieva Adamss ar ģimeni apceļoja 11 Eiropas valstis. «Pirmo reizi devāmies tik nopietnā ceļā ar bērniem - zinājām tikai aptuvenu virzienu, kurp gribam doties, pilnīgs čigānu variants!» sacījusi radio geiša Adamss.

Ceļojuma laikā Ieva ar ģimeni paviesojās arī Hamburgā, kur, kā izrādās, apmeklēja transvestītu striptīzšovu.

«Uz skatuves kāpa septiņdesmitgadīgi onkuļi, pārģērbušies sieviešu drēbēs,» žurnālam «Privātā Dzīve» stāsta Adamss. «Bija šova baleti un striptīzs ar debešķīgi skaistām sievietēm, kas beigās izrādījās vīrieši.»

Ieva Adamss stāsta, ka Hamburgā pēdējo reizi viesojās, kad bija deviņpadsmit gadus veca, un jau tad juta, ka uz ielas stāvošie narkomāni un transvestīti aizskar kādu no tumšajām viņas dvēseles stīgām. Tomēr viņa priecājas, ka īstenojusi šo ieceri un apskatījusi patieso Hamburgas nakts dzīvi.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu