Mārtiņa Freimaņa fonds aicina uz labdarības koncertu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Arvīda Krieva dokumentālās filmas par Mārtiņu Freimani veidošana iegājusi finiša taisnē. Lai filma pirmizrādi piedzīvotu jau 9. novembrī, nepieciešams finansējums 5000 eiro apmērā.

Tāpēc 18. oktobrī Mārtiņa Freimaņa fonds aicina uz labdarības pasākumu t/c Spice, lai piesaistītu trūkstošo finansējumu dokumentālās filmas «Freimis. Mārtiņš Freimanis» veidošanai.

Jau no plkst. 12.00 t/c Spice skanēs skaistākās Mārtiņa Freimaņa dziesmas – uzstāsies Strenču pašdarbnieku kolektīvi, kas izveidojuši sirsnīgu koncertprogrammu «Dodiet man sirdi no mākoņiem». Strencēniešu iecienītākās Mārtiņa dziesmas skanēs koru un mūzikas skolas audzēkņu, kā arī dzejas teātra izpildījumā. Labdarības pasākumā piedalīsies arī koris MŪZA (Rīga, mākslinieciskais vadītājs Guntis Cimiņš) ar Freimaņa dziesmu popūriju un Mārtiņa draugi – Valters Frīdenbergs, Maija Kalniņa, Normunds Kalniņš, Zanda Štrausa un citi.

Ikviens pasākuma apmeklētājs varēs atšķirt dzejas grāmatu «Cilvēks parastais un viņa dienasgrāmata» un nolasīt kādu Mārtiņa dzejoli. Būs iespēja ziedot, pretī saņemot pateicības dāvaniņu no Mārtiņa Freimaņa fonda.

Pateicoties labdarības iniciatīvai LabieDarbi.lv, Valsts Kultūrkapitāla fondam, Aizputes novada domei un ziedotājiem, filmas veidošanai saziedoti jau 22 tūkstoši.

Mārtiņa Freimaņa fonds aicina ikvienu Mārtiņa daiļrades cienītāju dot arī savu ieguldījumu filmas veidošanā – 18. oktobrī no plkst. 12 līdz 17.00 pie t/c Spice informācijas centra.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu