«Dzelzs vilks» dodas zibenstūrē Apvienotajā Karalistē (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ grupa «Dzelzs vilks» devusies zibenstūrē uz Apvienotās Karalistes pilsētām, kur koncertēs gan mūzikas klubos, gan Anglijas latviešu kopienu centros. Laikā no 9. - 13. oktobrim grupa uzstāsies piecās pilsētās - Mensfīldā, Velingboro, Bredfordā, Londonā un Bristolē. 

«Ikgadējā rudens koncerttūre Anglijā virzienā ir kļuvusi par noturīgu Dzelzs vilka tradīciju, tāpēc esam ļoti priecīgi, ka arī šis gads nav izņēmums, un esam sakopojuši spēkus, lai ļoti intensīvā koncertu sērijā no jauna uzrunātu visus - gan tur mītošos fanus, gan visus tos klausītājus, kas mūs dzirdēs pirmoreiz,» saka grupas līderis Juris Kaukulis.

Koncertos skanēs «Dzelzs vilka» visu laiku labākās rokdziesmas no albumiem grupas pazīstamākajiem albumiem «Uijā, uijā nikni vilki», «Dzīvnieks pilsētā», «Manās mājās sieviešu nav»’, «Sārtā rītausma», «Lai arī tu būtu ar mani», gan arī albumos neiekļautas dziesmas, turklāt lielākā daļa no tām izskanēs neierastās apdarēs.

Pēc turnejas grupa atgriežas Latvijā, kur sniegs koncertus Rīgā, Valmieras novadā – Kocēnu sporta namā, Limbažos un citviet Latvijā, kā arī gatavosies jauna rokmūzikas albuma ierakstam.

Koncertu datumi un vietas:

9. oktobris, plkst. 20.00 Mensfīlda;

10. oktobris, plkst. 20.00, Velingboro;

11. oktobris, plkst. 20.00 Bredforda;

12. oktobris, plkst. 19.00 Londona;

13. oktobris, plkst. 20.00, Bristole.

Plašāka informācija par koncertiem:

https://www.facebook.com/pages/Dzelzs-Vilks/10336692889

www.dzelzsvilks.com

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu