Foto: Kā Rīgā prezentēja miljonus vērtu dārglietu kolekciju (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīgā pirmo reizi ieradās luksusa zīmola «Chopard» līdzprezidente un radošā direktore Karolīne Šoifele (Caroline Scheufele), lai oficiāli atklātu «Grand Boutique» un prezentētu «Haute Couture Jewllery» dārglietu kolekciju, kas ir mērāma vairāku miljonu eiro vērtībā.

«Haute Joaillerie» ir īpaša «sarkanā paklāja kolekcija», ko radījusi Karolīne Šoifele, gūstot iedvesmu no aktrisēm, kas katru gadu defilē pa Kannu kinofestivāla sarkano paklāju.

«Grand Boutique» direktors Nikolajs Ceipe aicināja «Chopard» līdzprezidenti un radošo direktori Karolīni Šoifeli, lai pārgrieztu sarkano lentu. Ar līdzprezidentes klātbūtni tiek pagodināti pilnīgi visi oficiālie pasaules «Chopard» saloni, jāatzīmē, ka pašlaik visā pasaulē ir 150 butiki, un tieši Rīgā atrodas 150. Uz Rīgu Karolīne bija atvedusi arī unikālas dārglietas – 40 «Haute Couture Jewllery» rotas 20 miljonu eiro vērtībā, kas Rīgā tika izvietotas tikai vienu dienu, bet pašlaik atrodas ceļā uz Singapūru, kur norisināsies «Luxury» izstāde.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu