Džūlija Robertsa atklāj veiksmīgas laulības dzīves noslēpumu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Holviduas slavenību aprindās septembris bija zīmīgs mēnesis, jo tajā norisinājās divas lielas kāzu ceremonijas. Apprecējās gan aktieri Andželīna Džolija un Breds Pits, gan arī ilggadējais vecpuisis Džordžs Klūnijs un britu advokāte Amala Alamudina.

Džūlija Robertsa ir viena no Klūnija senākajiem draugiem, kā arī kolēģe, jo abi kopā piedalījās filmā «Ocean's». Lai arī Klūnija lielajā dienā Robertsa uz kāzām neieradās, viņa atklājusi, ka pēdējā laikā jau vairākkārt runājusi ar jauno vīru - Džordžu Klūniju.

Robertsa, kura 2002.gadā apprecējās ar kinooperatoru Deniju Moderu, sniegusi Klūnijam pat nelielu laulības dzīves padomu, vēsta «accesshollywood.com».

«Mans veiksmīgas laulības dzīves padoms ir atrast savu cilvēku - viņš tādu ir atradis,» atklāja Džulija Robertsa, piebilstot, ka tas ir vienīgais veids, kā vienmēr justiem laimīgam un darīt laimīgu savu ģimeni.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu