«Klīvlendas monstra» gūstekne ar savu paziņojumu pārsteidz sabiedrību (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no YouTube

Mišela Naita, kuru 11 gadus gūstā turējis par «Klīvlendas monstru» dēvētais Ariels Kastro svētdien paziņojusi, ka ir ne tikai piedevusi vīrietim, bet pat nevaino viņu par tām perversijām, ko viņš 11 gadu laikā pret viņu īstenoja.

«Sākumā es viņu ienīdu, bet tas es izgāju terapiju un sapratu, ka tā nav viņa vaina. Viņš bija slims,» sacījusi Naita, uzstājoties augstskolā Ohaio štatā ASV, pirmo reizi uzstājoties auditorijas priekšā.

Naita sacījusi, ka Kastro bija ar viņu runājis par viņa «seksuālo atkarību», kad viņš pirmo reizi sievieti izmantoja, tāpat viņš sacīja, ka turēs meiteni gūstā tikai pavisam neilgu laiku. «Es zināju, ka viņš melo, bet ko es varēju darīt,» viņa sacīja.

Naita atminējās, kā Kastro viņai teicis, ka ir atkarīgs no seksa un nespēj sevi kontrolēt, tāpēc Naita šobrīd vaino viņa slimību, nevis pašu Kastro, kurš viņu turēja gūstā 11 gadus.

Kā zināms, Naitai bija 21 gads, kad Kastro viņu ievilināja savā mājā. Pēc gada meitenei pievienojās Amanda Berija un vēl gadu vēlāk - Džīna Dehesusa.

Sievietēm 2013.gada 6.maijā izdevās izbēgt no gūsta. Zināms, ka vīrietis pats pārtrauca sešas Naitas grūtniecības, sitot viņai pa vēderu.

Mēnesi pēc sprieduma nolasīšanas Kastro atrasts pakāries savā cietuma kamerā.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu