Ingunai Sudrabai apaļa jubileja - 50! (98)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Saeimas deputāte Inguna Sudraba šodien, 21. novembrī svin apaļu 50. gadu jubileju. Pēdējo gadu laikā mainījusies ne tikai viņas darba profesija, bet arī vizuālais tēls. No mierīgu krāsu kostīmiem Sudraba pārgājusi uz spilgtiem, šo gadu laikā krasi mainījusies arī viņas frizūra. Par godu deputātes dzimšanas dienai esam apkopojuši fotogaleriju. Ieskaties!

Inguna Sudraba ir dzimusi 1964.gada 21.novembrī. 1988.gadā absolvējusi Latvijas Valsts universitātes Ekonomikas fakultāti.

Pēc universitātes beigšanas Sudraba ilgus gadus (līdz 2013.gada jūnijam) strādājusi valsts pārvaldē, bet līdz 2004.gada decembrim bijusi «Parex» bankas viceprezidentes vietniece klientu kreditēšanas jautājumos.

Tā paša gada 22.decembrī Saeima ievēlēja Ingunu Sudrabu Valsts kontrolieres amatam. 2008.gada decembrī viņa tika pārvēlēta amatā uz vēl četriem gaidem.

No 2014.gada maija Sudraba darbojas kā partijas «No sirds Latvijai» priekšsēdētāja. Šobrīd, kā partijas līdere, ievēlēta 12.Saeimā.

Sveicam apaļajā jubilejā!

Komentāri (98)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu