Žirinovskis nosauc vainīgos «Vnukovo» lidostas aviokatastrofā (138)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Lidmašīnas katastrofa «Vnukovo» lidostā Krievijā ir radījusi visnotaļ plašu rezonansi kaimiņvalstī. Skandalozais krievu politiķis Vladimirs Žirinovskis jau paguvis atrast cilvēkus, kuri esot vainīgi lidmašīnas katastrofā, vēsta ārvalstu mediji.

Žirinovskis, pat nesagaidot oficiālos izmeklēšanas rezultātus, paziņojis, ka pie šīs katastrofas ir vainojama avarējušās lidmašīnas ekipāža, kā arī bojāgājušais Kristofs de Mažerī.

«Atbilde ir vienkārša. Vainīgi ir piloti un ekipāža. Vainīga ir lidosta un dispečers - bija migla, tādēļ nedrīkstēja ļaut lidot. Šajā katastrofā ir vainīgs arī Mažerī - kādēļ ir jālido tik vēlu naktī?» neizpratni pauda Žirinovskis.

Tāpat politiķis paziņoja, ka pie šīs katastrofas vainojama ir arī mantkārība.

«Mažerī visa diena ir saplānota, lai nopelnītu. Nu un tagad viņš nopelnīja? Būtu lidojis no rīta! Bet kāpēc jālido naktī? Nauda, nauda, nauda! Lūk, ar ko tas viss beidzās!» teica Žirinovskis.

Tāpat Žirinovskis norādījis, ka sniega tīrāmās mašīnas vadītājs notikušajā neesot vainīgs.

Iepriekš vēstīts, ka «Vnukovo» lidostā Maskavā ieskrējiena laikā uz skrejceļa saskrējās lidmašīna «Falcon-50» ar sniega tīrīšanas mašīnu. Katastrofā gāja bojā četri cilvēki, viņu vidū franču naftas kompānijas «Total» vadītājs Kristofs de Mažerī.

Komentāri (138)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu