Stings: Astoņus gadus neesmu sarakstījis nevienu jaunu dziesmu (28)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Britu mūziķis Stings atzinis, ka astoņus gadus pēc albuma «Sacred Love» izdošanas neesot sacerējis nevienu jaunu dziesmu.

«Sacred Love» iznāca 2003.gadā. Pēc tam viņš pārtraucis izdot jaunu mūziku, jo viņam esot apnicis dziesmu vārdos atspoguļot savas privātās dzīves notikumus.

«Mana dzīve atkarīga no spējas savienot vārdu rindas ar melodiju. To darot, nākas uzjundīt lietas no zemapziņas, visu savu vēsturi. Tad tas nonāk uz papīra un tiek ierakstīts, un to redz visa pasaule,» stāsta Stings. «Man sāka šķist, ka esmu izlicis savu privāto dzīvi publiskai apskatei. Laikam biju noguris no tā. Es nesacerēju vienu dziesmu aptuveni astoņus gadus.»

«Es devos koncertturnejās un ierakstīju citu cilvēku mūziku. Es izdevu ziemas albumu, taču tajā nebija oriģinālu dziesmu,» norāda mūziķis.

Pēdējos gados Stings palēnām atgriezies mūzikas pasaulē. Viņš sacerējis mūziku Brodvejas izrādei «The Last Ship». Mūzikls balstīts uz Stinga piedzīvoto, bērnībā dzīvojot kuģu būvētavas tuvumā Ņūkāslā.

Mūzikls stāsta par vīrieti, kurš pamet dzimto ciemu un nākotni kuģubūvē, lai apceļotu pasauli. Viņš atgriežas mājās pēc 14 gadiem. Lai arī ciems ir ekonomiskās krīzes priekšā, tā iedzīvotāji nav zaudējuši dzīvesprieku.

Dziedātājs jau izlaidis albumu «The Good Ship» ar mūziku no izrādes.

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu