Džilindžers jauno draudzeni vairs neslēpj (61)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

To, ka Dailes teātra režisoram Dž.Dž.Džilindžeram ir jauna sirds dāma visa Latvija varēja uzzināt jau augusta vidū, kad Džilis ciemojās Artusa Kaimiņa radio šovā «Suņu Būda». Lai arī tas tika paziņots visiem, sabiedrībā abi kopā daudz manīti nebija. 

Vien septembrī Džilindžers ar jauno draudzeni Ingu Grencbergu ieradās uz Maskavas Gogoļa teātra viesizrādēm Latvijas Nacionālajā teātrī, taču tagad kopā ar režisoru Inga apmeklējusi arī vairākas Liepājas teātra pirmizrādes, kā arī abi kopā bijuši mūzikla «Cukurs. Herberts Cukurs» pirmizrādē Liepājā, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve». Inga un Džilindžers kopā apmeklējuši arī Latvijas Teātra Zelta fonda dalībnieku godināšanas pasākumu.

Jau zināms, ka Džilindžers, īstajā vārdā Raimonds Rupeiks, bijis precēts vīrs piecas reizes. No pirmās laulības viņam ir meita Laine un mazmeita Beāte. No piektās laulības ar aktrisi Elīnu Dzelmi režisoram ir vēl viena meita Hanna. Savukārt Ingai no iepriekšējām attiecībām ir dēls Kristers Ivars.

Komentāri (61)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu