Renē Zelvēgere nav atpazīstama pat bez kosmētikas (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktrise Renē Zelvēgere (45) 20.oktobrī pēc ilga laika pirmo reizi parādījās sabiedrība. Viņas atgriešanās šokēja daudzus, jo reti kurš spēja atpazīt slavenās filmas «Bridžita Džounsa» aktrisi.

Aizvadītajās brīvdienās paparaci pieķēruši aktrisi Renē Zelvēgeri, kura bez kosmētikas uz sejas devās ikdienas gaitās. Pat bez kosmētikas Renē vairs neizskatās pēc sevis, vēsta portāls «Daily Mail».

Kopš parādīšanās uz sarkanā paklāja saviesīgajā žurnāla «ELLE» pasākumā, Renē «jaunā seja» tikusi plaši apspriesta, tāpēc nav brīnums, ka pie jaunām fotogrāfijām cenšas tikt arī paparaci.

«Esmu priecīga par to, ka cilvēki domā, ka esmu mainījusies. Šobrīd es dzīvoju pilnīgi citu, laimīgu un piepildītāku dzīvi. Esmu saviļņota, ka tas ir redzams,» intervijā žurnālam «People» paziņoja aktrise.

Pati Zelvēgere uzskata, ka viņas āriene ir mainījusies vien nedaudz. «Mani draugi saka, ka es izskatos mierīga. Es dzīvoju veselīgi,» atzīst aktrise.

Baumas par plastiskajām ķirurģijām Bridžitas Džounsas atveidotāja kategoriski noliedz.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu