Kā uzvarēt cīņā ar lieko svaru? (33)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Turpinām Jūs iepazīstināt ar Marvela Greja diētas ieteikumiem. iepriekšējais padoms ieteica piefiksēt katru reizi, kad bijāt pieņēmuši kļūdainu lēmumu, neskatoties uz to, ka skaidri zinājāt kā patiesībā būtu jārīkojas. To sauca par «zaudēto cīņu» analīzi.

Nākošais padoms ir ļoti līdzīgs iepriekšējam, taču šoreiz iesaka piefiksēt katru reizi, kad esat pieņēmuši pareizu lēmumu, neskatoties uz to, ka visi apstākļi bija pret Jums. To sauc par «uzvarēto cīņu» uzskaiti.

Situācijas, kurās var «paslīdēt» ir uz katra soļa. Cepumi kafijas pauzē un konfektes apspriežu telpā ir tīrais nieks salīdzinājumā ar ciemošanos pie radiniekiem vai nokļūšana «zviedru galda» tiešā tuvumā.

«Uzvarēto cīņu» uzskaitē pats svarīgākais ir atcerēties, kas tieši ļāva Jums uzvarēt konkrētajā situācijām un, piemēram, atteikties no «Lielā, izdevīgā komplekta» izvēles, kaut arī tam klāt tika piedāvāts bezmaksas deserts.

Ja reiz tiešām gadījies tā, ka ka atšķirībā no daudzām citām reizēm, no «situācijas» esat izkļuvuši bez smaguma sajūtas vai 10 bezmaksas konfekšu apēšanas, tad ir nepieciešams atcerēties, kas tieši tika darīts vai domāts, lai sasniegtu šo rezultātu. Šāda rīcības piefiksēšana, palīdzēs atkal uzvarēt nākošajā «situācijā».

Marvela Greja Diētas mājaslapā

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu