Čārlijs Šīns vēl pēdējo reizi grib būt viens no vīriem (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Jau zināms, ka seriālam «Two and a Half Men» (Divarpus vīri) rit noslēdzošā sezona, tāpēc aktieris Čārlijs Šīns (no seriāla aizgāja 2011.gadā) ļoti vēlētos vēl pēdējo reizi parādīties kādā epizodē.

Klīst baumas, ka aktieris Čārlijs Šīns patiešām parādīsies seriāla «Two and a Half Men», tomēr nekāda oficiāla informācija par to vēl nav sniegta, vēsta portāls «time.com».

Arī Šīns paskaidrojis, ka noteikti ieradīsies filmēšanas laukumā, ja viņam tiks dota iespēja. Viņaprāt, tas būtu tikai loģiski.

2011.gadā Čārlija varonis seriālā nomira, tāpēc, iespējams, ka tieši šis fakts ir kā barjera. Lai nu kā, Šīns jau ir izdomājis iespējamo scenāriju.

«Man ir ģeniāla doma, taču nevēlos to visiem stāstīt. Tā noteikti būtu epizode par kuru cilvēki runātu vēl ilgi,» sacījis Šīns, piebilstot, ka seriāla producenti bijuši atvērti šai idejai.

Kā ziņots iepriekš, Šīnu no seriāla atlaida martā par «bīstami pašdestruktīvu uzvedību». Seriāla veidotāju advokāti skaidroja, ka viņš atlaists tāpēc, ka pēdējos mēnešos viņš regulāri nav spējis atcerēties savu tekstu, kavējis vai vispār nav ieradies uz mēģinājumiem, kā arī izteica komentārus, kas sagandēja darba attiecības. Televīzijas seriāla veidotāji arī uzsvēra, ka aktiera nekontrolētā alkohola un narkotiku lietošana apdraud viņa dzīvību.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu