Gundega Skudriņa par pikanto un sievišķīgo (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Televīzijas seja Gundega Skudriņa bija viena no Rīgas modes nedēļas pikantās «Amoralle» modes skates apmeklētājām, par jauno kolekciju Gundega ir sajūsmā un sarunā ar portālu «Apollo» atklāja, ka, viņasprāt, tā ir ļoti sievišķīga un iedvesmojoša.

Pikanta veļa ne vienmēr ir īstais veids, kā parādīt savu sievišķīgo pusi vīrietim. Gundega šim apgalvojumam piekrīt. «Katrai sievietei ir savs raksturs, katrai savs piegājiens un katrai der citi atribūti priekš sievišķības izrādīšanas,» viņa stāsta.

Nereti ar pikantu veļu sievietes cenšas parādīt sevi «spožākā gaismā», tomēr Gundega uzskata, ka sievišķīgums jāizrāda nav. «Sieviete to izstaro pati, tas ir dots vai nav. Pastiprināt to noteikti nevajag,» stāsta Skudriņa.

«Sievišķīgie nieciņi, kas mani iedvesmo, ir augsti papēži vai sarkanas lūpas, vai skaista frizūra. Taču tas nav pašmērķis uz ko iet».

Tagad, kad ārā ir drēgns un vēss laiks, nereti pazūd arī pozitīvais garastāvoklis, tāpēc Gundega iesaka sievietēm sevi iepriecināt ar to, kas ļoti patīk, darīt lietas, kas sagādā prieku, tas noteikti atstarosies arī pašsajūtā un mirdzošās acīs.

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu