Čenings Teitums atzinies pagātnes grēkos (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Filma «Step Up» («Solis augšup») padarīja slavenu Čeningu Teitumu, kura augums un dejotprasme lika daudzām dāmām iekļaut šo filmu iecienītāko sarakstā. Savu karjeru puisis sācis, izpatīkot dāmām diezgan burtiski, viņš bijis striptīzdejotājs. Teitums publiski atzinies, ka viņam bijuši arī nelāgi ieradumi.

Kādā intervijā Čenings atklājis, ka laikā, kad strādājis par striptīzdejotāju, viņš esot aizrāvies ar kokaīna lietošanu, vēsta «Daily Mail». «Nevarētu teikt, ka biju atkarīgs no narkotikām, drīzāk tās eksperimentēju,» atklājis Teitums.

Aktieris atklājis, ka daudz lietoja arī alkoholu. «Tajā laikā es neuzskatīju to par problēmu, arī tagad neuzskatu, taču tajā laika posmā tā patiešām bija problēma,» paskaidro Teitums.

Čenings Teitums ar savu sievu Džennu Devanu-Teitumu iepazinās filmas «Step Up» uzņemšanas laukumā 2006.gadā, abi apprecējās 2009.gadā. Apmēram pirms gada pāris kļuva par vecākiem meitai Everlijai.

Intervijā Teitums atklāja, ka abi domā par vēl vienu bērniņu, taču pagaidām nav zināms, kad tas varētu notikt.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu