Zirgu pastā būs skatāma izrāde «Pēterburgas stāsti» (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas Kultūras akadēmijas topošie aktieri atjauno skatītāju iecienīto izrādi «Pēterburgas stāsti» Teātra mājā «Zirgu pasts» (Dzirnavu ielā 46) 2014. gada 15.novembrī plkst.19:00, portālam «Apollo» ziņo LKA Ārējo sakaru un komunikāciju speciāliste Aija Melbārde.

LKA bakalaura programmas «Mākslas» Dramatiskā teātra aktiermākslas IV kursa studentu darbs pedagoga profesora Pētera Krilova vadībā ir skatītāju iecienīta fantasmagorijas un burleskas stilā sagatavota izrāde pēc Nikolaja Gogoļa maģiskās prozas motīviem. Izrādē izmantotas epizodes no stāstiem «Ņevas prospekts», «Portrets», «Šinelis», «Deguns». Izrāde traucas kā triku un etīžu ekspresis, kurā Gogoļa personāžs brīvi migrē no notikuma uz notikumu, brīžiem multiplicējoties un mainot dzimumu. Groteskie varoņi mīl, cieš un cīnās par savu esamību.

Izrāde plašākai publikai pirmo reizi tika piedāvāta Latvijas Kultūras akadēmijas Skatuves mākslas festivāla «Patriarha rudens 2013» ietvaros.

  • Izrādes režisors - Pēteris Krilovs
  • Režisora asistente - Anita Sproģe
  • Mūzikas režisors - Renārs Horsts
  • Gaismu mākslinieks - Rūdolfs Kugrēns

Biļetes var iegādāties: www.bilesuparadize.lv, pilna biļete 5.70 EUR, skolēniem, studentiem, pensionāriem 2.85 EUR

Sekot līdzi jaunumiem var: http://facebook.com/ZirguPasts

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu