Izsolīs intīmas un personiskas Merilinas Monro mīlestības vēstules (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix

Decembrī tiks izsolīta amerikāņu kinozvaigznes Merilinas Monro mantu kolekcija, kurā ietilpst mīlestības vēstules no beisbola spēlētāja Džo Dimadžio, paziņojis izsoļu nams «Julien's Auctions».

«Es tevi mīlu un gribu būt ar tevi kopā,» raksta Dimadžio. «Nav nekā, ko es gribētu vēl vairāk nekā atgūt tavu uzticību.»

Monro un Dimadžio apprecējās 1954.gadā, taču pēc deviņiem laulībā aizvadītiem mēnešiem izšķīrās. Vēstules rakstītas neilgi pēc Monro paziņojuma par šķiršanos.

Dimadžio, kurš parasti izvairās no publiskām emociju izpausmēm, raudāja Monro kāzās un vēl 20 gadu garumā regulāri nolika ziedus pie viņas kapa.

Kopumā tiks izsolīti aptuveni 300 priekšmeti, kuru vidū ir arī mīlestības vēstules no Monro trešā vīra, dramaturga Artura Millera. Kolekcionāriem tiks piedāvāta Monro sarakste ar slavenībām Klārku Geiblu, Keriju Grantu un Džeinu Raselu, kura desmit lappuses garā vēstulē aicina aktrisi dot Dimadžio vēl vienu iespēju.

«Ir dīvaini lasīt tik intīmas un personiskas vēstules,» sacīja izsoles kurators Mārtins Nolans.

Izsoļu nama īpašnieks Darens Džūljens aplēsis, ka izsoles kopējie ienākumi varētu būt sākot no viena miljona ASV dolāru (805 000 eiro).

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu