Kā uzveikt pārēšanos vakarā? (29)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Pārmērīga ēšana vakarā ir viens no būtiskiem klupšanas akmeņiem visiem tiem, kuri cīnās par slaidu augumu. Ir dažādi skaidrojumi šim netikumam un vairāki paņēmieni kā to pievārēt. Šodien pastāstīšu par vienu no tiem.

Sākšu tieši ar šo skaidrojumu, jo domāju, ka tas nav pietiekami novērtēts un pārrunāts. Un kā jau zinām, tieši nenovērtēts pretinieks ir īpaši bīstams.

Runa ir par to, ka ēšana vakarā, vismaz latviešu valodā, ir saistīta ar ļoti jauku nodarbošanos. Lieta tāda, ka daudzas tradīcijas latviešu valodā tiešā veidā tiek saistītas ar ēšanu vakarā.

Neticat? Uzrakstīsim šos vārdus savādākā secībā un viss taps skaidrs.

Bija ĒŠANA VAKARĀ sanāca VAKARA ĒŠANA, jeb visiem labi zināmā VAKARĒŠANA. Visi taču zina, ka VAKARĒŠANA ir ļoti jauka nodarbošanās. Un zemapziņas līmenī tam pretoties ir ļoti grūti, neatkarīgi no tā, kādā secībā šie vārdi ir pateikti.

Daudzi var vīpsnāt par šo skaidrojumu, bet tradīcijām un zemapziņai ir milzīgs spēks un neņemt to vērā ir vairāk nekā vieglprātīgi.

www.marvelgrey.com

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu