Piedzēries Žerārs Depardjē skandalē karavīru piemiņas pasākumā (55)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Luca Ciriani, CC BY-ND 2.0

30.novembrī skandalozais franču aktieris Žerārs Depardjē (65) sarīkoja īstu skandālu Pirmā Pasaules kara piemiņas pasākuma laikā.

Piemiņas pasākuma laikā Depardjē tika lūgts lasīt franču dzejnieces Barbaras dzeju, kā arī pieminēt mūžībā aizgājušos karavīrus, tomēr uz pasākumu viņš ieradās alkohola reibumā.

Aktieris uzkāpa uz skatuves un pēc kāda laika «apmaldījās» tekstā. Viņš sāka ignorēt to, ka viņam būtu jālasa dzeja un sāka jokot un izteikt savu politisko viedokli.

«Depardjē bija patiešām piedzēries. Vairākas reizes viņš mēģināja izlasīt vienu un to pašu frāzi, kad saprata, ka to nespēj - viņš pārtrauca lasīt pavisam,» par notikušo stāsta kāds aculiecinieks.

Pirms laika kādā intervijā Žerārs lielījās ar savām spējām dienā izdzert 14 alkoholisko dzērienu pudeles. Viņš neesot alkoholiķis, taču tādā veidā noslāpējot fobijas, kas viņu nomoka.

Komentāri (55)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu