Vīriešu pasaules atklāsmes «Teātris.zip» izrādē «Viss par vīriešiem» (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

6.decembrī pulksten 21:25 ar Borisa un Ināras Teterevu fonda atbalstu tapušajā raidījumu ciklā «Teātris.zip» LTV1 ēterā būs skatāma Liepājas teātra izrāde – «Viss par vīriešiem», kas teātra repertuārā ar skatītāju pārpildītām zālēm demonstrēta jau piecus gadus, portālam «Apollo» vēsta LTV komunikācijas speciāliste Agita Pudule.

Horvātu dramaturgs Miro Gavrans lugu rakstījis par vīrieti kā arhetipu, un tā transformāciju mūsdienu sabiedrībā. Strukturāli luga ir veidota kā triju aktieru izspēlēti pieci stāsti – «Draugi», «Tēvs», «Striptīzs», «Mīla» un «Pensionāri» – kas vienam ar otru nepārtraukti mijoties, atklāj visas vīrieša dzīves lomas. Dažādi vecumi, dažādas pasaules, dažādi mērķi un cerības, taču beigu beigās viss izlīdzinās un saplūst.

Režisora Rolanda Atkočūna iestudējumā spēlē izcilākie Liepājas teātra aktieri - Leons Leščinskis, Egons Dombrovskis un Kaspars Gods.

Pirms izrādes sākuma raidījumā «Teātris.zip» viesosies lugas tulkotāja, teātra kritiķe Edīte Tišheizere.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu