Džilindžers piekto reizi oficiāli šķīries. Vai plānojas sestās kāzas? (80)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

19.novembrī oficiāli tika šķirta Dailes teātra režisora Dž.Dž.Džilindžera (48) un viņa piektās sievas Eīnas Dzelmes (28) laulība, vēsta žurnāls «Kas Jauns». Abi dzīvoja šķirti un attiecības pārtrauca jau šīs vasaras sākumā.

Apprecoties ar Elīnu Dzelmi Dailes teātra režisors publiski paziņoja, ka šīs būs viņa pēdējās kāzas, jo ģimene kļuvusi par viņa prioritāti, tomēr pirms kāda laika - 19.novembrī - abu laulība tika oficiāli šķirta.

Par savu jauno draudzeni Ingu Grencbergu (33) Džilindžers publiski paziņojuma radio šovā «Suņu Būda», kopš tā laika abi kopā redzami apmeklējot arī saviesīgus pasākumus. Tagad, kad šķirta režisora piektā laulība, kura ilga trīs gadus, vai plānojas vēl kādas kāzas?

Iepriekšējās laulības

Pirmo reizi Džilindžers apprecējās 19 gadu vecumā, no šīm attiecībām viņam ir meita, kura jau dāvājusi režisoram mazmeitu. Otro reizi laulības ostā viņš iestūrēja ar tulkotāju Gunitu Mežuli (kopā nodzīvoja desmit gadus, laulībā - divus). Trešajā reizē viņš salaulājās ar rakstnieci un žurnālisti Daci Rukšāni (laulībā divarpus gadi), ceturtajā ar skaistumkopšanas salona īpašnieci Binniju Ārbergu (kopā nodzīvoti četri gadi), bet piektajā - ar aktrisi Elīnu Dzelmi

Komentāri (80)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu