FP sola atklāt ziņas par grupējumu, kas veicis manipulācijas ar kases sistēmām (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Valsts ieņēmumu dienests (VID) ceturtdien preses brīfingā informēs par Finanšu policijas (FP) pārvaldes atklāto noziedzīgo grupējumu, kas veicis manipulācijas ar kases sistēmām.

Preses brīfingā VID ģenerāldirektora vietnieks Kaspars Čerņeckis, VID FP pārvaldes direktors Kaspars Podiņš un VID Nodokļu pārvaldes direktora vietniece Dace Pelēkā sniegs atbildes uz jautājumiem saistībā ar pēdējo FP pārvaldes atklāto noziedzīgo grupējumu, kas, veicot nelikumīgas manipulācijas ar kases sistēmām, izvairījies no nodokļu nomaksas lielā apmērā, ko izdarījusi organizēta personu grupa.

Preses brīfingā tiks demonstrēts krāpšanās darbības skaidrojošs video.

Visticamāk, VID ceturtdien informēs par noziegumiem, kas saistīti ar restorāniem «Gan Bei», kur policija trešdien veica kratīšanu.

FP pārvalde saistībā ar kratīšanu restorānā komentārus nesniedz. Tiesa, Finanšu policijas pārvalde nedz apstiprina, nedz noliedz publiski izskanējušo informāciju.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu