Pa dienu badojas, vakarā pārēdas. Ko darīt? (28)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Par vakara pārēšanos ir sarakstītas neskaitāmas anekdotes. Te būs vēl viena. Jauks pastāsts, ja nebūtu tik skumjš un vienlaicīgi patiess.

Dienā viņa ir parasta meitene, kas sēž uz diētas.

Bet, tiklīdz pilsētā iestājas nakts,

virtuvē klusi ieslīd dāma

ar nazi un dakšu.

Ir dažādi iemesli, kāpēc rodas šādas anekdotes. Labi, ja varam par tām pasmieties. Bet man un daudziem citiem smiekli nenāk, jo šādā veidā pavadām vakarus ļoti bieži.

Konkrētais gadījums gan nav par mani, jo, kad biju piedzīvojis pāris nopietnas vakara «noraušanās», vairs nemēģinu badoties dienas laikā. Taču ir cilvēki, kuri tā dara, un protams, ka «dietēšana» dienas laikā noved pie tā, ka vakarā ledusskapja saturam uzbrūkam īpaši nikni.

Nikni esam ne tikai izsalkuma dēļ, bet arī tāpēc, ka ir izgāzies kārtējais mēģinājums kaut ko mainīt.

Ko darīt?

Visefektīvākā atbilde ir ļoti vienkārša. Sākam tievēt vakarā. Piemēram, 2 stundas pirms miega. Tas nozīmē, ka normāli ēdam visu dienu un arī vakariņas ir normālas. Atšķirība tikai tāda, ka vakariņas ir normālas un 2 stundas pirms miega. Paēdam, iztīram zobus un viss. Skatāmies TV, lasām grāmatu, spēlējam kārtis un tad ejam gulēt.

Svarīgi ir vienlaicīgi mēģināt izpildīt tikai vienu uzdevumu. Ja gribat izbeigt ēst līdz pat gulētiešanai, tad pie tā arī strādājam un citas ēdienreizes pagaidām «netraucējam». Kad tiksiet galā ar «vakara-ēšanas» problēmu, varēsiet ķerties klāt citām «kaitēm».

www.marvelgrey.com

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu