«Melo-M» piedāvā jaunu videoklipu «Canticum Silva» (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto, Rīga 2014

Tuvojoties gada nogalei un jaunās koncertprogrammas «No meža mēs nākam» pirmatskaņojumam Vecgada lielkoncertā Rīgas Kongresu namā 26. decembrī, čellu trio «Melo-M» publikas vērtējumam nodod jaunu videoklipu «Cantisum Silva», portālam «Apollo» vēsta «Melo-M» menedžeris Kaspars Kukuvass.

Kompozīcija «Canticum Silva» jeb «Meža dziesma» iekļauta grupas jaunajā koncertprogrammā. Mūzikas motīvs dzirdamas arī Liepājas teātra izrādē «1984», tās autors ir «Melo-M» dalībnieks Kārlis Auzāns.

Videoklips vēsta par cilvēku nepiepildītām vēlmēm, iedvesmu un kaisli tēlainās apcerēs par divu cilvēku dzīvēm un mākslas lomu tajās. Galvenajās lomās darbojas Gatis Rozenfelds un Kristīne Vismane.

Klipa režisors un galvenais operators ir Ivo Skanstiņš, režisora un kameras asistents Rinalds Zelts, producents - Vigo Zaļaiskalns. Par gaismu iekārtojumu rūpējās Gatis Ungurs, bet grimu – Sabīne Mikasenoka, vijoļmeistara un konsultanta pienākumus uzņēmās Ingars Rancevičs.

Čellu trio «Melo-M» karjeras laikā uzņēmis daudzus videoklipus un guvis nedalītu publikas atsaucību gan Latvijā, gan ārvalstīs ar dažādu populāru mūzikas tēmu versijām trīs čellu izpildījumā, taču līdz ar jauno koncertprogrammu un videoklipu «Melo-M» sevi aktīvāk piesaka ar savām oriģinālmūzikas programmām, ņemot vērā, ka grupas dalībniekam Kārlim Auzānam ir liela un veiksmīga pieredze filmu un teātra mūzikas komponista arodā.

Līdztekus videoklipa uzņemšanai un nodošanai publikas vērtējumam, «Melo-M» gada nogale padevusies īpaši aktīva – nupat čellu trio uzstājās Eiropas Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremonijā Latvijas Nacionālajā operā, kā arī sniedza vairākus koncertus ārpus Latvijas robežām.

Taču pats lielākais notikums vēl tikai gaidāms: «Melo-M» jaunā koncertprogramma, kurā iekļauts arī videoklipa skaņdarbs, tiks pirmatskaņota Vecgada lielkoncertos, kas 26. decembrī norisināsies Rīgas Kongresu namā plkst.15.00 un 19.00.

Lielkoncertos līdzās jaundarbiem skanēs ar pašas populārākās grupas kompozīcijas «Melo-M» čellistu Kārļa Auzāna, Jāņa Paula, Miķeļa Dobičina un sitaminstrumentālista Miķeļa Vītes izpildījumā.

Biļetes uz koncertiem iespējams iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu