Atkal skandāls! Binnija iesūdz tiesā bijušo vīru - Džilindžeru (165)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Mīlestība ātri vien var pārvērsties naidā - skaistumkopšanas salona īpašniece Binnija Ārberga iesūdzējusi tiesā savu bijušo vīru Raimondu Rupeiku jeb Dailes teātra režisoru Dž.Dž.Džilindžeru, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve». 

Kad Binnijai un Džilindžeram vēl bija romantiskas attiecības, abi divās dažādās bankās 2005. un 2006.gadā paņēmuši kredītus. Aizvadītās nedēļas trešdienā Rīgas pilsētas rajona tiesas zālē Džilis paskaidroja, ka vienam no tiem Binnija bijusi līdzņēmēja, taču otram - galvotāja. Režisors uz sava vārda tos paņēmis, jo Binnijai tobrīd nebija darbs un ienākumi.

Lai arī abu laulība tika šķirta 2009.gada nogalē, šķiroties Ārbergai nav bijušas pretenzijas kredītu atmaksāt. Džilindžers pastāstīja, ka naudas summas ņemtas tieši viņas vajadzībām - skaistumkopšanas salona veidošanai.

Tiesas zālē noskaidrojās, ka no 2005.gada līdz 2014.gadam Binnija kredītu atmaksu segusi viena pati, jo Džilindžers no atbildības izvairījies. Šobrīd summa, ko Ārberga atmaksājusi par bijušā vīra ņemtajiem kredītiem, sasniegusi vairāk nekā 10 000 eiro. Šādu naudas summu viņa attiecīgi pieprasa no režisora, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

Tiesas laikā Džilindžers atklāja arī to, ka Binnija vienmēr bijusi meitene ar ļoti augstām prasībām. Kad abi šķīrušies, viņai palicis izremontētais dzīvoklis, salons, kā arī laulības laikā iegādātā automašīna, taču viņam - soma ar drēbēm.

Dailes teātra režisors atklāti pastāstīja arī to, ka jau tagad viņam esot ievērojams parādu slogs, kurš ir 127 000 eiro apmērā. Šā iemesla dēļ Džilindžers uzsācis fiziskās personas maksātnespējas procesu.

Komentāri (165)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu