Sākas biļešu pārdošana uz Braiena Adamsa koncertu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien, 19.decembrī, plkst. 10.00 visā «Biļešu serviss» tīklā un www.bilesuserviss.lv sākas biļešu pārdošana uz Braiena Adamsa koncertu, kas 25.martā norisināsies Arēnā Rīga, portālam «Apollo» vēsta «L Tips Agency» mārketinga vadītāja Maija Tomkalne.

Pirmās 1000 biļetes stāvvietās nopērkamas tikai par €29, savukārt sēdvietu biļetes maksā €39.

Rīgā Adamss ieradīsies sava leģendārā, vairāku miljonu tirāžā pārdotā albuma «Reckless» 30.gadskārtu godinošās koncerttūres ietvaros. Uz skatuves viņš kāps kopā ar pavadošo grupu, un arī par augstvērtīgām gaismām, skaņu un videoekrānu rūpēsies Adamsa tehniķi.

1984.gadā tapušais albums «Reckless» kļuva par īstu pagrieziena punktu Adamsa karjerā, atverot viņa mūzikai jaunus tirgus un radot pamatu ārkārtīgi veiksmīgai vispasaules koncerttūrei. Viens vienīgs albums sevī ietver veselu virkni tagad tik pazīstamu hitu: Heaven, Run to You, Kids Wanna Rock, Somebody, Summer of '69, One Night Love Affair un It's Only Love (duets ar lielisko Tinu Tērneri).

Saistībā ar šo gadadienu izdots arī īpašs 4 disku komplekts (Reckless Deluxe Anniversary set): 1.kompaktdiskā ir šogad remāsterēts 1984.gada albuma materiāls; 2.kompaktdiskā klausāma dzīvā uzstāšanās no Londonas koncertzāles «Hammersmith Odeon»; tad DVD ar 10 oriģinālajām kompozīcijām un visbeidzot Blu-ray disks ar oriģinālajām un papildu kompozīcijām 5.1 skaņas formātā. Īpašs bonuss ir nekad agrāk nepublicētas paša Braiena un ieraksta procesu studijā iemūžinājušas fotogrāfijas, kā arī Braiena un dziesmu līdzautora Džima Velansa sarunu ieraksti. 4 disku komplekts pasūtāms www.bryanadams.com

Braiens Adamss ir visu laiku pazīstamākais Kanādas mūzikas vēstnesis, kas ar savu daiļradi jau vairāk nekā 30 gadus raksta aizvien jaunas lappuses pasaules rokmūzikas vēsturē. Karjeras laikā viņš izdevis 11 studijas un 7 koncertu albumus, kā arī 6 dziesmu izlases. Viņa albumi pārdoti vairāk nekā 65 miljonu koptirāžā, koncertturneju laikā viņš viesojies sešos kontinentos un viņa sacerējumi bijuši pirmajā vietā vairāk nekā 40 valstu topos.

Adamss nominēts un apbalvots ar nedomājamu skaitu prestižāko industrijas balvu: Juno, Kanādas analogs Grammy balvai (56 nominācijas un 20 balvas); Grammy (15 nominācijas un 2 balvas), Oskars (3 nominācijas), Golden Globe (5 nominācijas), MTV, ASCAP, American Music Awards utt. Viņa vārds iemūžināts uz zvaigznēm gan Kanādas, gan Holivudas slavas alejā. Respektablais ASV izdevums Billboard ierindojis Adamsu 100 visu laiku izcilāko mūziķu sarakstā.

Par sasniegumiem mūzikā un aktīvo filantropiju Braiens Adamss apbalvots ar Kanādas un Britu Kolumbijas ordeņiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu