Kas vainojams pie Rīsas Viterspūnas problēmām karjerā? (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu aktrise Rīsa Viterspūna pie neveiksmīga posma savā karjerā vaino šķiršanos no aktiera Raiena Filipes 2007.gadā, vēsta izklaides ziņu portāls WENN.

Viterspūna atzinusies, ka pēc šķiršanās viņas «smadzenes bija kā olu kultenis» un viņa neesot bijusi patiesi ieinteresēta tajā laikā tapušajās filmās.

«Nākamais gads pēc šķiršanās bija grūts,» viņa atklāja intervijā ar televīzijas seju Čārliju Rozu. «Vairākus gadus centos panākt to, lai justos labāk. Nav iespējams radoši atraisīties, ja šķiet, ka smadzenes ir kā olu kultenis.»

«Manā karjerā tolaik bija vairāki paklupieni, jo es nepiedalījos filmās, kurās būtu patiešām ieinteresēta. Es vienkārši strādāju. Bija skaidrs, ka skatītājus neaizrauj neviena no manām filmām,» norāda 38 gadus vecā aktrise.

Viterspūnas un Filipes laulība ilga no 1999. līdz 2007.gadam. Kopš 2011.gada viņa precējusies ar slavenību aģentu Džimu Totu.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu