«Melo-M» aicina uz Vecgada lielkoncertiem (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Čellu trio «Melo-M» aicina pavadīt gada nogali muzikālu jaunatklājumu sabiedrībā Vecgada lielkoncertos Rīgas Kongresu namā 26. decembrī, piedāvājot ne vien pašas populārākās grupas kompozīcijas, bet arī īpašu notikumu – jaunās koncertprogrammas «No meža mēs nākam» pirmatskaņojumu, portālam «Apollo» vēsta grupas menedžeris.

Koncertprogrammas «No meža mēs nākam» pamatā ir «Melo-M» dalībnieka Kārļa Auzāna oriģinālkompozīcijas, kas radītas tieši šim izpildītāju sastāvam.

Lai gan «Melo-M» repertuārā līdz šim dominējušas īpašas versijas par populārām mūzikas tēmām, Kārlim Auzānam ir liela komponista pieredze, gan rakstot mūziku teātra izrādēm «Piafa», «M Butterfly», «Pīters Pens» un «1984», gan komponējot tēmas kinofilmām. Līdz ar to jaunajā programmā ieskanēsies arī daži pazīstami motīvi.

Ar pirmo publiskoto jaunās programmas skaņdarbu videoklipa veidolā iespējams iepazīties šeit:

Lielkoncertos līdzās jaundarbam skanēs ar pašas populārākās grupas kompozīcijas «Melo-M» čellistu Kārļa Auzāna, Jāņa Paula, Miķeļa Dobičina un sitaminstrumentālista Miķeļa Vītes izpildījumā.

Vecgada lielkoncerti 26. decembrī Rīgas Kongresu namā notiks plkst.15.00 un 19.00.

Biļetes uz koncertiem iespējams iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā: http://www.bilesuparadize.lv/events/perf/8152.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu