«Airbus A320» pazušana: pārbauda ziņas par lidaparāta it kā veiksmīgu nosēšanos (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Indonēzijas Transporta ministrija ne apstiprina, ne noliedz ziņas, ka saņemta informācija par pazudušās lidmašīnas it kā veiksmīgu nosēšanos Belitungas salā, vēsta ārvalstu mediji.

Krievijas ziņu aģentūra «RIA Novosti», atsaucoties uz kādu ministrijas pārstāvi, vēsta, ka Krīzes centrā nav saņemtas ziņas par lidmašīnas it kā veiksmīgu nosēšanos. Tomēr šāda informācija esot citu kolēģu rīcībā, un tā tikšot pārbaudīta.

Tiek ziņots, ka kāda pasažiera radinieks esot saņēmis īsziņu, kurā teikts, ka lidmašīna veikusi ārkārtas nosēšanos salas rietumu daļā un visi pasažieri esot sveiki un veseli.

Tikmēr oficiālā informācija liecina, ka lidmašīnas joprojām nav atrasta, turklāt meklēšanas darbus patlaban ievērojami apgrūtina sliktie laika apstākļi. Indonēzijas gaisa spēki paziņojuši, ka meklēšanas operācijas reģionā redzamība ir 5-10 kilometri.

Oficiāli zināms, ka lidmašīnai degvielas daudzums bijis 4,5 stundu ilgam lidojumam, taču lidmašīna pazudusi jau vairāk nekā astoņas stundas.

Amatpersonas paziņojušas, ka meklēšanas operācija naktī netiks turpināta un tiks atsākta pirmdienas rītā (pēc vietējā laika).

Vienlaikus amatpersonas noliedz jebkādu informāciju par lidmašīnas atlūzu atrašanu.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu