Skip to footer
Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis
Iesūti ziņu!

Gvakamole - garšīgi, veselīgi, sātīgi (12)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto

Šī recepte jums lieliski noderēs pēc svētkiem, kad daudz baudīti trekni un saldi ēdieni. Gvakamole lieliski garšo ar lavašu vai svaigu maizīti.

Nepieciešams:

  • 3 mīksti avokado
  • 1 sīpols
  • 1 laims
  • 3 ēdamkarotes olīveļļas
  • 1 daiviņa ķiploka
  • sāls
  • šķipsniņa cukura
  • tabasko mērce
  • buntīte koriandra
  • tomāts

Pagatavošana:

Avokado mīkstumu ar dakšiņu saspaida, pieliek izspiestu ķiploku, sāli, cukuru, laima sulu, dažus pilienus tabasko mērces, olīveļļu, ļoti smalki sakapātu sīpolu un zaļumus, smalki sakapātu tomātu bez mizas. Visu labi samaisa.

Pasniedz kā piedevu zivju ēdieniem, dārzeņiem. Lieliska mērce pie čipsiem, grauzdētas maizes, lavašu.

Komentāri (12)
Nepalaid garām
Uz augšu