Miranda Kerra: «Man patīk būt kailai» (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Aktiera Orlando Blūma bijusī draudzene Miranda Kerra (31), kura šobrīd bauda brīvas sievietes dzīve, rotā jaunākā modes žurnāla «Harper's Bazaar» vāku, turklāt piesedzot kailās krūtis tikai ar rokām. Intervijā Kerra atklājusies par dzīvi vienatnē.

Uz žurnāla Kerra redzama gandrīz kaila. Savas krūtis viņa piesedz tikai ar savām rokām. «Man patīk būt kailai,» paziņojusi modele.

«Victoria's Secret» modele intervijā žurnālam atklājusi, ka, viņasprāt, ir pilnīgi normāli satikties ar vairākiem vīriešiem vienlaicīgi, it īpaši tad, ja esi brīva sieviete.

«Tikai tad, ja tev ir kādas intīmas attiecības ar vīrieti, ir skaidrs, ka uz randiņu jāiet tikai ar viņu,» atklājusi Orlando Blūma bijusī draudzene. «Šobrīd mana prioritāte ir mans dēliņš. Es nemeklēju nopietnas attiecības.»

Pirms neilga laika bulvārpresē parādījās ziņas, ka Kerra šobrīd satiekas ar austrāliešu biznesmeni Džeimsu Pakeru. No Orlando Blūma Miranda izšķīrās 2013.gada nogalē. Abi bija precējušies trīs gadus.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu