Gvineta Paltrova rīstās pēc skūpstīšanās ar Depu (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Prestižajā Zelta globuss kino balvu pasniegšanas ceremonijā aktrise staroja un visus apbūra, izceļot sava perfekti trenētā auguma aprises elegantā dizainera Maikla Kora kleitā. Sajūsmu par Gvinetas sievišķīgo un vienlaikus drosmīgo tēlu pauda arī viņas «Instagram» konta sekotāji.

Tiesa, ne mazāku publikas sajūsmu un interesi ir izpelnījušās pašas Gvinetas publiskotās fotogrāfijas, kurās viņa ir redzama kopā ar superzvaigzni Džoniju Depu. Gatavojoties asa sižeta komēdijas «Mortekajs» pirmizrādei, kur 42 gadus vecā aktrise tēlo Džonija Depa atveidotā ekscentriskā aristokrāta sievu, Gvineta Paltrova savā Instagram kontā ir publicējusi vairākas fotogrāfijas no filmas aizkulisēm. Fiksētās epizodes liecina, ka starp abiem aktieriem valda ļoti draudzīgas un brīvas attiecības. Vienu no tām, kur viņa vannā gatavojas ar skūšanās putām ieziest vairakkārt par seksīgāko vīrieti pasaulē atzīto Depu, aktrise pati komentējusi īsi un konkrēti: «Tikai drosmīgas sievietes uzdrīkstas..»

Profesionālisms gan abus aktierus neglāba no neveiklām situācijām intīmu ainu uzņemšanas laikā. Filmas «Mortekajs» reklāmas rullītis un aizkulišu kadri liecina, ka 51 gadu vecā Džonija Depa skūpstīšana Gvinetai Patlrovai beidzās ar rīstīšanos. Izrādās, ka skūpstu, par kuru sapņo tik daudz sievietes visā pasaulē, var sabojāt pārāk garas ūsas.

Gvineta Paltrova nesen žurnālam Marie Claire ir atzinusies, ka ļoti novērtē iespēju strādāt ar Džoniju Depu: «Vienalga, vai tas ir Morgans Frīmens manā karjeras sākumā, vai Džonijs Deps manā pēdējā filmā, es jūtos bezgala pateicīga, ka tieku atzīta par gana labu aktrisi, lai strādātu ar tik augsta līmeņa profesionāļiem.»

Filmas reklāmas rullītis:

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu