Dž.Dž.Džilindžers bijušajai sievai teātrī lomu nedod (57)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Dailes teātra režisors Dž.Dž.Džilindžers un aktrise Elīna Dzelme attiecības pārtrauca aizvadītā gada pavasarī, toreiz aktrise pārliecinoši apgalvoja, ka abu šķiršanās neieviesīs nepatīkamas pārmaiņas skatuves gaitās, vēsta žurnāls «Kas Jauns».

«Ļoti ceru, ka tā nebūs. Bet to redzēsim nākamajā teātra sezonā,» toreiz atklāja Dzelme.

Klāt ir jaunā teātra sezona un 9.janvārī pirmizrādi piedzīvoja arī režisora Džilindžera izrāde «Saules bērni». Izrādē piedalās tādas aktrises kā Kristīne Nevarauska, Vita Vārpiņa, Aija Dzērve un citus, tomēr Elīna Dzelme izrādē nepiedalās.

Daudzi kultūras un teātra mīļotāji pauduši bažas, ka Džilindžera un Dzelmes šķiršanās nākusi par sliktu viņas aktrises karjerai.

Pati Elīna sarunā žurnālu «Kas Jauns» atklājusi, ka tas noteikti nav par iemeslu tam, ka viņa nepiedalās izrādē. «Noteikti, nē! Repertuārs ar izrādēm, ko teātrī plānots studēt, tiek izveidots jau divas sezonas iepriekš.»

19.novembrī Elīnas Dzelmes un Dž.Dž.Džilindžera laulība tika oficiāli šķirta.

Komentāri (57)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu