10 seksīgākās un kailākās slavenību «Instagram» fotogrāfijas (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Selfiju un kailfoto popularitāte sociālajā vietnē «Instagram» tikai aug, daudziem tā ir kļuvusi par ikdienu. Pēdējā laikā arvien vairāk pikantas fotogrāfijas mēdz publicēt arī ārzemju slavenības, turklāt gan vīrieši, gan sievietes. Esam apkopojuši 10 kailākās fotogrāfijas, kuras «Instagram» publicējušas pašas slavenības.

Ambera Rousa

2015.gada 19.janvārī Ambera Rousa «Instagram» publicēja foto, kurā redzama puskaila. Krūtis viņa piesedz ar rokām, taču kājās ir tikai apakšbiksītes, kuras atgādina dzeltenu diegu. 

 

I appreciate u.

Een foto die is geplaatst door Amber Rose (@amberrose) op

Tara Rīda

Aktrise Tara Rīda «Instagram» vietnē ir publicējusi bildi, kurā redzama guļam šūpuļkrēslā. «Laimīgu Jauno gadu,» 39 gadus vecā aktrise pierakstījusi pie fotogrāfijas, kurā pilnīgi kaila redzama zvilnot šūpuļtīklā. Tara Rīda Jauno gadu sagaidījusi Meksikā.

 

Happy New Year ???

Una foto publicada por Tara Reid (@tarareid) el

Rianna

Dziedātājas Riannas seja šajā fotogrāfijā nav redzama, tomēr, acīmredzot, tai nav nozīmes, jo fotogrāfijā redzams tikai tetovējums un dziedātājas krūtis, kuras piesedz peldkostīms. 

 

tell da paparazzi get the lens right

Fotka zveřejněná uživatelem badgalriri (@badgalriri),

Nikija Mināža

Arī amerikāņu repere Nikija Mināža ik pa laikam «Instagram» mēdz publicēt kādu atkailinātu fotogrāfiju. Šajā foto redzama dziedātājas seja un krūtis, kuras pilnībā nav «ielīdušas» kadrā.

Kortnija Stodena

Modele Kortnija Stodena ir viena no tām slavenībām, kurām ļoti patīk uzņemt selfijus, kā arī nēsāt maz drēbes. Šoreiz Kortnija uzņēmusi foto, kurā puskaila redzama vannasistabā.

 

#lazyday #nomakeup #football #nfl #seahawks #homestate #washington #letagooooo ?

A photo posted by Courtney Alexis Stodden (@courtneyastodden) on

Kendela Dženere

Arī modele Kendela Dženere uzņēmusi foto, kurā viņas slaidais augums redzams tikai peldkostīmā. 

 

Dubyeeee 2014 ?

Zdjęcie zamieszczone przez użytkownika Kendall Jenner (@kendalljenner)

Zeks Efrons

Šī aktiera Zeka Efrona puskailā fotogrāfija ir kadrs no filmas «Kaimiņi» (Neighbors), tomēr arī tā ir publicēta aktiera «Instagram» profilā.

Krištianu Ronaldu

Populārais futbolists Krištianu Ronaldu savā «Instagram» profilā savu trenēto augumu izrāda diezgan bieži. Šajā foto viņš redzams tērpies tikai apakšbiksēs.

Dens Osborns

Arī modelis Dens Osborns savā «Instagram» profilā ik pa laikam publicē kādu foto, kurā redzams viņa labi trenētais augums. Šī fotogrāfija nav izņēmums. Blondais modelis fotogrāfijā redzams tērpies tikai apakšbiksēs un viņa augumu klāj vairāki tetovējumi.

 

This months Attitude mag.

A photo posted by Dan Osborne (@danosborneofficial) on

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu