Supermodele atklāj ideālā «enģeļa» auguma noslēpumu (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Būt par vienu no «Victoria's Secret» modelēm jeb «enģeļiem» nav viegli, jo nemitīgi ir jārūpējas par savu augumu, kā arī jāseko līdzi uzturam. Savu noslēpumu, kā labi izskatīties, atklājusi modele Miranda Kerra.

Miranda Kerra savā uzturā nelieto tikai gurķus, seleriju vai zaļos salātus, bet dažreiz atļauj sev arī mazliet panašķoties, vēsta «mirror.co.uk».

«Es dzīvoju pēc principa - 80 pret 20. Tas nozīmē, ka veselīgi ēdu 80% gadījumu, taču našķojos - 20%,» atklājusi modele.

Tomēr jāņem vērā, ka Mirandas našķošanās nenozīmē taukainu siera picu vai šokolādi, viņa savā uzturā lieto veselīgus kārumus, piemēram, melleņu mafinus bez glutēna vai čia sēklas.

Miranda ikdienā cenšas nodarboties arī ar sportu. Viņas iecienītākās nodarbes ir joga vai pilates, taču kopā ar dēlu viņa mēdz braukt ar velosipēdu vai kāpt kalnos.

2011.gada janvārī pasaulē Mirandas Kerras un aktiera Orlando Blūma dēls. Pāris apmēram pirms gada šķīra trīs gadus ilgo laulību.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu