«Melo-M» ar koncertprogrammu «No meža mēs nākam» atklās turneju (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Čellu trio «Melo-M» februāra sākumā dosies jaunās koncertprogrammas «No meža mēs nākam» Latvijas turnejā, atklāšanas koncertu sniedzot Jelgavas Kultūras namā 13.februārī, aģentūru LETA informēja grupas menedžeris Kaspars Kukuvass.

Latvijas turnejas koncertos «Melo-M» atskaņos gan jaunas kompozīcijas, gan pašas populārākās melodijas no grupas repertuāra.

«Ļoti priecājamies, ka mūsu jaunās Latvijas turnejas atklāšanas koncerts notiks tieši Jelgavā - pilsētā, kur daudzkārt esam muzicējuši un vienmēr esam laipni sagaidīti. Ne viens vien koncerts Jelgavā aizritējis kā neaizmirstams piedzīvojums, gūstot abpusēju enerģijas lādiņu un dodot prieku gan klausītājiem, gan mums pašiem. Esam sagatavojuši jaunu programmu un ceram, ka tā būs arī šoreiz,» teikuši «Melo-M» mūziķi.

Koncertprogrammas «No meža mēs nākam» pamatā ir grupas dalībnieka Kārļa Auzāna oriģinālkompozīcijas, kas radītas tieši šim izpildītāju sastāvam. Lai gan «Melo-M» repertuārā līdz šim dominējušas īpašas versijas par populārām mūzikas tēmām, Auzānam ir liela komponista pieredze, gan rakstot mūziku teātra izrādēm «Piafa», «M Butterfly», «Pīters Pens» un «1984», gan komponējot tēmas kinofilmām. Līdz ar to jaunajā programmā ieskanēsies arī daži pazīstami motīvi.

Jauno koncertprogrammu «No meža mēs nākam» čellu trio «Melo-M» pirmatskaņoja lielkoncertos Rīgas Kongresu namā pagājušā gada nogalē.

Līdztekus jaundarbam Latvijas turnejas koncertos skanēs arī populārākie skaņdarbi no iepriekšējo gadu koncertprogrammām.

Latvijas turnejas koncertos kopā ar «Melo-M» čellistiem Auzānu, Miķeli Dobičinu un Jāni Paulu muzicēs arī pieredzes bagātais situminstrumentālists Miķelis Vīte.

Grupa paredzējusi uzstāties arī Berģu Kultūras namā, Valmieras Kultūras centrā, Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē, Ventspils teātra namā «Jūras vārti», Latgales vēstniecībā «Gors», Siguldas novada kultūras centrā, Madonas kultūras namā, kā arī Vidzemes koncertzālē «Cēsis».

Biļetes iespējams iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu