Laikraksts: Uz nenoteiktu laiku atliek Skorsēzes filmu par Bilu Klintonu (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Uz nenoteiktu laiku atlikta amerikāņu režisora Mārtina Skorsēzes dokumentālā filma par bijušo ASV prezidentu Bilu Klintonu, jo puses nevarēja vienoties, kurai no tām būs lielāka kontrole pār kinolenti, ceturtdien vēstīja laikraksts «The New York Times».

Projektam pietuvināts informācijas avots atklāja, ka Klintons esot vēlējies lielāku teikšanu par interviju jautājumiem un gatavo filmu.

Klintona runasvīrs noliedzis, ka filmas atlikšanas iemesls esot savstarpējie strīdi, norāda «The New York Times». Taču viņš atteicās sniegt sīkāku informāciju.

Laikraksts atsaucās arī uz televīzijas kanāla HBO pārstāvi. «Tas nenotiks drīz, taču tas nenozīmē, ka tas nenotiks vispār,» viņš teica.

HBO decembrī paziņoja, ka esot pasūtījis seriālu par Ņujorkas rokenrola pasauli 70.gados. Tā veidotāji būs Skorsēze, leģendārās britu rokgrupas «The Rolling Stones» līderis Miks Džegers un vēsturiskā seriāla «Boardwalk Empire» («Pagrīdes impērija») autors Terenss Vinters.

«Oskarotais» Skorsēze vislabāk pazīstams ar savām mafijas filmām, piemēram, «Goodfellas» («Labie puiši»).

Viņa nesenākais darbs ir melnā komēdija «The Wolf of Wall Street» («Volstrītas vilks»).

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu