Uz laiku atlikta Skorsēzes jaunākās filmas uzņemšana (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu kinorežisors Mārtins Skorsēze uz laiku atlicis filmas «The Silence» («Klusums») uzņemšanu Taivānā, jo filmēšanas laukuma sagatavošanas darbos miris strādnieks, piektdien paziņoja producenti.

Kinolentes uzņemšanu bija plānots uzsākt piektdien.

«Režisors Skorsēze ir satriekts par traģēdiju. Vairāki komandas locekļi, tostarp arī es, viņa vārdā izteica līdzjūtību mirušā radiniekiem un apciemoja slimnīcā ievainotos,» sacīja producents Deivids Lī.

Ceturtdien viens cilvēks mira un vēl trīs citi tika ievainoti, kad, mēģinot nostiprināt vecu koka un ķieģeļu ēku, iebruka tās griesti.

Taibei ugunsdzēsības dienests atklāja, ka divi darbinieki nogādāti slimnīcā, jo guvuši kāju un galvas savainojumus. Vēl viens darbinieks guvis vieglus ievainojumus, taču mediķu palīdzību nav meklējis.

Uzņemšanas laukums pieder Ķīnas Kultūras un kino centram. Tas paziņojis, ka atbildība par darbinieku veselību un drošību esot jāuzņemas filmas veidotājiem.

«Klusums» ir vēsturiska drāma par diviem jezuītu mācītājiem 17.gadsimta Japānā. Tā balstīta uz japāņu rakstnieka Sjusaku Endo 1966.gada romānu.

Kinolentē spēlēs īru aktieris Līems Nīsons un Endrū Gārfīlds, kura slavenākā loma ir filmā «The Amazing Spider-Man» («Apbrīnojamais Zirnekļcilvēks»).

Pēdējos gados Taivānā uzņemtas vairākas lielbudžeta Holivudas filmas. Taivānā dzimušais režisors Angs Lī tur uzņēma 3D piedzīvojumu filmu «Life of Pi» («Pī dzīve»), kā arī franču režisora Lika Besona zinātniskās fantastikas trilleris «Lucy» («Lūsija») daļēji filmēts Taibei.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu