Robina Viljamsa atraitne un bērni cīnās par mantojumu (14)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pagājušogad mūžībā aizgājušā aktiera Robina Viljamsa atraitne un bērni uzsākuši tiesāšanos par mantojumu.

Sūzena Viljamsa decembrī Sanfrancisko Augstākajā tiesā iesniedza sūdzību, ka bez viņas atļaujas no mājas Tibērtonā, kur viņa mitinājās kopā ar Viljamsu, paņemtas vairākas aktiera personīgās mantas. Viņa lūdza atļauju paturēt rotas, piemiņas lietas un citas mantas, ko Viljamss bija novēlējis bērniem.

Viljamsa pieaugušie bērni Zaharijs, Zelda un Kodijs norāda, ka tēva sieva "uzplēš briesmīgu brūci". "Viljamsa bērni skumst, ka prasības iesniedzēja, kura ar Viljamsa kungu bija precējusies mazāk nekā trīs gadus, rīkojas pretēji viņa vēlmēm saistībā ar mantojumu," norāda aktiera bērnus pārstāvošais advokāts.

Savukārt Viljamsas advokāts taisnojās, ka viņa kliente tikai centusies noskaidrot dažu testamenta punktu nozīmi.

Kā jau ziņots, Viljamss pagājušā gada augustā nomira savā mājā Tiburonā. Tiesu mediķi secināja, ka viņš izdarījis pašnāvību pakaroties.

Viljamss savas piemiņas lietas un apbalvojumus novēlējis bērniem. Taču atraitne vēlas turpināt dzīvot mājā Tibērtonā un uzskata, ka Viljamss esot iecerējis atstāt bērniem tikai tās mantas, kas atrodas citā viņam piederošā īpašumā Napā.

"Citādāk visas mantas tiks paņemtas prom no Viljamsas kundzes mājas, kamēr viņa tur dzīvos," raksta viņas advokāts.

Bērni apstrīd Viljamsas iebildumus, sakot, ka mantu atrašanās vieta testamentā neesot norādīta.

Abas puses arī nespēj vienoties par Viljamsa mantām, kas noglabātas noliktavā.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu