Puspliks Čenings Teitums dejo striptīzu... Meitenes kūst! (44)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrāuzņēmums

Amerikāņu kinofilmu izplatītājuzņēmums «Warner Bros. Pictures» laidis klajā jaunu reklāmas rullīti filmai «Magic Mike XXL» ar aktieri Čeningu Teitumu galvenajā lomā. Seksīgajā videoklipā redzams puspliks Teitums, dejojot striptīzu.

«Kas var būt labāks par šo?» tā pēc video noskatīšanās noteikti nodomāja lielākā daļa aktiera fanes.

Pirmā «Magic Mike» filma tika laista klajā pirms trīs gadiem. Tās sižetā bija stāsts par vairākiem vīriešiem, kuri sāka pelnīt lielu naudu dejojot striptīzu. Arī šajā daļā stāsts turpinās.

«Magic Mike» režisors Gregorijs Džeikobs atklājis, ka Maiks, kuru tēlo aktieris Čenings Teitums, atkal satiksies ar puišiem un viņu piedzīvojumi turpināsies. Protams, filmā atkal būs redzami vairāki atkailinoši un pikanti skati, tomēr režisors uzskata, ka fani nebūs vīlušies.

Filmas «Magic Mike» jaunākajai daļai pievienosies tādi aktieri, kā Ambera Hērda, aktiera Vila Smita meita Džada Pinketa Smita, Elizabete Benksa un Maikls Strahans. Lomas, ko spēlēs šie aktieri, vēl pagaidām tiek turētas noslēpumā.

«Magic Mike XXL» nāks klajā šī gada vasarā - 4.jūlijā. Pirmā šīs sērijas filma tika laista klajā 2012.gadā.

Noskaties gaidāmās filmas reklāmas rullīti:

Komentāri (44)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu