10 triki, lai tavi mati ikdienā izskatītos perfekti. Iesaka slavenību frizieris (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Parasti, veidojot frizūru mājas apstākļos, sievietes cenšas to darīt pēc iespējas vienkāršāk, bet,  lai rezultāts būt tāds pats, kāds pēc friziera salona apmeklēšanas. Tā kā to nav tik viegli sasniegt, slavenību frizieris Džordžs Papanikolas, kuru klientu vidū ir Kardašjanu ģimene, Mila Kunisa un Nikola Ričija, padalījies ar saviem ieteikumiem sievietēm, kuru ikdiena ir ļoti aizņemta, ziņo «elle.com».

Viņš pastāstīja par dažiem trikiem, kā panākt matu kuplumu, pareizo tekstūru un labāku ieveidošanu.

1. Lai ieveidotu perfektas lokas, matus izmazgā iepriekšējā dienā. Vislabāk loku izveidošana izdosies otrajā dienā pēc mazgāšanas, tāpēc tos kārtīgi vajag izfēnot pirms gulētiešanas, lai nākamajā rītā matus varētu kārtīgi ieveidot.

2. Slapjos matus nedrīkst berzēt. Matus vispirms vajag izžāvēt, ietinot dvielī un izsusinot, nevis kā to ir pierasts darīt- izberžot.

3. Žāvējot matus, galvu turi uz leju. Ja vēlies iegūt vēl lielāku matu kuplumu, izmēģini šo veidu, tā tos padarīsi vēl apjomīgākus.

4. Nepieciešams arī aukstais gaiss. Sadali visu matu daudzumu vairākās daļās, un pēc katras daļas izžāvēšanas, to pašu izdari arī ar fēna auksto gaisu, tā iegūstot noturīgāku efektu.

5. Piespraud matus ar sprādzi. Lokas, kas veidotos jau pie pašām matu saknēm, iespējams izveidot vienkārši - izžāvē matus, sadali lielās šķipsnās, sarullē un piespraud galvas virspusē. Pēc tam tās izfēno, uzpūt matu laku un izlaid.

6. Laicīgi sapūt matu suku ar laku. Labs triks frizūras noturīgumam - izmantojot jau iepriekš sagatavotu matu suku, kas sapūsta ar matu laku. Pirms ieveidošanas matus izķemmē ar šo suku.

7.Izmantojot sauso šampūnu, piešķir matiem tekstūru. Vairākums cilvēku izmanto sauso šampūnu, cenšoties apslēpt netīros matus pie saknēm. Tomēr to var pielietot, lai iegūtu arī tīru matu frizūras tekstūru, padarot veidošanu vieglāku, kā arī, lai mati nebūtu izspūruši.

8. Iztaisno bizi. Ja centies panākt lokas, kas varbūt nav tik perfektas, tikai viegli viļņainas, neizmanto lokotāju, bet gan sapin bizes, pēc tam tās iztaisnojot ar matu taisnotāju.

9. Sāc lokot no vidus. Kad, izmantojot lokotāju, mērķis ir iegūt mazliet izpūrušāku un modernāku izskatu, sāc lokot no matu vidusdaļas, nekā parasti - no matu galiem.

10. Sapūt sprādzītes ar sauso šampūnu. Pirms matos iespraud sprādzi, sapūt to ar sauso šampūnu, ļauj nožūt. Tam vajadzētu nodrošināt sprādžu un frizūras noturību visas dienas garumā.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu