Džilindžers ar jauno mīlu apmeklē bijušās sievas personālizstādi (102)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/Apollo

7.februārī, mājīgajā un alternatīvajā kafejnīcā «PinUp» tika prezentēta aktrises Elīnas Dzelmes ceturtā personālizstāde «Pirmses». Izstādē māksliniece turpina jau pirmajā izstādē, 2011. gadā, iesākto stāstu par sievieti.

Izstāde, tāpat kā 2011.gadā, turpina mūžīgo tēmu par sievieti, tās rašanos, emocijām, skaistumu, izmantojot dažādu krāsu gammu toņus, jo kā nekā, krāsa ir tikai palīglīdzeklis, domas izteikšanai par sievišķo dzimumu.

Elīna savos darbos vienmēr mēģina meklēt cilvēka būtību ar gleznu emocijām spēlējoties uz naža asmens. Gleznas kā jau pārējās trīs izstādēs ir ļoti personiskas.

Izstādi apmeklēja arī aktrises un mākslinieces bijušais vīrs, režisors Dž. Dž. Džilindžers ar savu jauno mīļoto sievieti. Abas dāmas nemulsa viena no otras sabiedrības un šāda atrašanās vienā pasākumā nelikās nekas neierasts.

Aktrise Elīna Dzelme ne tikai prezentēja jauno izstādi, bet arī jaunu frizūru. Nu viņas galvu rotā elegants, īss matu griezums, kurš Dzelmes izskatu dara pieaugušāku, elegantāku un piešķir tam noslēpumainības auru.

Izstāde līdz pat mēneša beigām ir palūkojama bārā «PinUp».

Komentāri (102)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu