Bejonse un «Jay Z» sper nākamo soli (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu popzvaigzne Bejonse un reperis «Jay Z» šogad izdos kopīgu mūzikas albumu, atklājis producents «Detail».

Svētdienas ceremonijā «Detail» ieguva savu pirmo «Grammy» balvu par Bejonses un «Jay Z» hita «Drunk In Love» izveidošanu. Pēc pasākuma producents žurnālistiem paziņoja, ka ar pāri strādājot pie jauna albuma.

«Es darbojos vairākos jaunos projektos, par kuriem vēl neko vairāk nevēlos atklāt. Taču varu pateikt, ka šogad izveidošu kaut ko kopīgu ar Bejonsu un «Jay Z»,» viņš norādīja. «Domājot par Bejonsu un «Jay Z», prātā nāk vārds «albums». Jums jau vajadzētu saprast.»

Precētais pāris 2003.gadā izdeva kopīgu dziesmu «Crazy In Love», bet trīs gadus vēlāk klajā nāca «Upgrade U». Pērn 33 gadus vecā Bejonse un 45 gadus vecais «Jay Z» kopā devās koncertturnejā pa Ziemeļameriku.

Svētdienas «Grammy» ceremonijā triumfēja britu dziedātājs Sems Smits, kurš saņēma četrus apbalvojumus.

Ieskaitot svētdien iegūtās balvas, Bejonse pavisam saņēmusi 20 «Grammy» apbalvojumus. Viņa apsteigusi dziedātāju Aretu Franklinu un tagad ir otrā visvairāk apbalvotā mūziķe «Grammy» pasniegšanas vēsturē. Vislielākais prestižo apbalvojumu skaits ir kantrimūzikas izpildītājai Alisonei Krauzei, kura saņēmusi 27 balvas.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu