Dziedātājam Igo 12 gadus jaunāka mīla (211)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Dziedātājam Igo (52) jau kādu laiku ir attiecības ar mākslinieci Gintu Straustiņu (40), kura strādā viņa menedžmentā, turklāt ne tikai dodas līdzi uz Igo koncertiem dažādās pilsētās, bet abi nereti mēdzot pavadīt kopā arī brīvo laiku, vēsta izdevums «Kas Jauns».

Ziņas par to, ka Igo ieskatījies Gintā izplatījušās mūziķu un mākslinieku aprindās. To, ka Igo un Gintai izveidojušās jūtas vienam pret otru, daži aculiecinieki ievēroja jau augustā, kad Dzintaru koncertzālē norisinājās Igo koncerts.

«Izskatījās, ka Igo ir gatavs šo dāmu uz rokām nēsāt!» aizkulisēs redzēto žurnālam «Kas Jauns» atklāja kāds koncerta dalībnieks. Tolaik ziņas par mūziķa un psihoterapeites Daigas Daizes šķiršanos vēl nebija zināmas, tāpēc vairākums tikai nopriecājās par Igo un Gintas saskanīgo tandēmu.

Igo jaunā mīla attieksmē pret citiem cilvēkiem esot pretstats Daigai, kurai raksturīga bija valdonīga un vēsa daba.

Jau ziņojām, ka pēc apmēram 20 gadus ilgām attiecībām, kas izturējušas daudzus smagus pārbaudījumus, katrs savu ceļu nolēma iet Igo un viņa dzīvesbiedrene Daiga Daize. Šķiršanās iemeslu abi neatklāj.

Komentāri (211)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu