Video: Žirinovskis piedāvā «sist baltiešus un iznīcināt Kijevu» (355)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Ar kārtējiem skaļiem izteicieniem izcēlies skandalozais Krievijas politiķis Vladimirs Žirinovskis. Kādā Krievijas propagandas kanāla «NTV» raidījumā Žirinovskis piedāvājis Kijevu iznīcināt ar napalmu.

Raidījuma laikā sākās diskusija par karu Ukrainā, un Žirinovskis sāka kliegt, ka Ukrainā notiek karš pret krieviem.

«Šodien Donbasā ir karš. Būtu somi, baltieši vai poļi, es teiktu, ka viņus būtu jāsit,» teica Žirinovskis, uz ko publika reaģēja ar aplausiem.

Pēc tam Žirinovskis paziņoja, ka Kijevu būtu jāiznīcina. Žirinovska diskusijas oponents, «Eho Moskvi» Aleksejs Venediktovs jautāja, vai politiķis domā doties uz Kijevu ar tankiem, uz ko Žirinovskis atbildēja: «Nevis ar tankiem, bet napalmu! To Kijevu ir jānodedzina!»

Tālāk Žirinovskis turpina: «Tur [Ukrainā] ir krievi, pret kuriem ir izvērsts karš.» Venediktovs oponē, sakot, ka arī Kijevā ir daudz krievu, un tika uzdots jautājums, vai arī viņus Žirinovskis dedzinās ar napalmu.

Žirinovskis nikns atbildēja: «Lai viņi dodas aizstāvēt Krieviju! Mēs ar precīziem uzbrukumiem sadedzināsim tikai Ukrainas valdības atbalstītājus. Pārējos neaiztiksim.»

Žirinovskis arī iepriekš ir izcēlies ar skandaloziem un bieži vien neadekvātiem izteicieniem, kas ir ļoti naidīgi pret Krievijas kaimiņvalstīm.

Komentāri (355)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu