Vēl var pieteikties «Iespējamai misijai» (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Iespējamās misijas» absolventi ir apkopojuši un izcēluši deviņas galvenās prasmes, kuras ir attīstījuši pateicoties programmai – efektīvi komunicēt, vadīt citus un mācīšanos, iedvesmot un motivēt, sadarboties ar dažādiem cilvēkiem, jēgpilni izvērtēt darba kvalitāti, izvirzīt mērķus, efektīvi plānot laiku, pielāgoties dažādām situācijām, patstāvīgi mācīties. Absolventi norāda, ka šīs prasmes noder gan skolotāja darbā, gan arī sekmē karjeras izaugsmi jebkurā profesijā.

Pieteikties programmai vēl ir iespējams līdz 3. martam.

Piedaloties «Iespējamā misijā», dalībnieki divus gadus strādā kā pilna laika skolotāji, pasniedzot savai augstākajai izglītībai atbilstošus mācību priekšmetus skolās visā Latvijā. Paralēli darbam skolā dalībnieki apgūst mācīšanas un vadības prasmes Iespējamās misijas Līderības attīstības programmā un papildus skolotāja algai saņem mācību stipendiju, un individualizētu atbalstu, lai analizētu un uzlabotu darbu klasē. Turpmāk «Iespējamās misijas» absolventi automātiski iegūs tiesības turpināt darbu skolā arī pēc divu gadu mācību programmas absolvēšanas.

Pēc programmas absolvēšanas gandrīz puse dalībnieku turpina strādāt par skolotājiem. Kopumā 71% absolventu turpina strādāt izglītības jomā – vada izglītības projektus, skolotāju tālākizglītības mācības, ieņem kādu no skolas vadības amatiem, strādā par skolotājiem. Savukārt tie, kas atgriežas un turpina strādāt savā profesijā, ir atzinuši, ka divu gadu laikā iegūtās iemaņas un izpratne ir ļāvušas iegūt plašāku redzesloku, un noder arī profesionālajā karjerā.

Aicina līdz 3. martam pieteikties «Iespējamai misijai» dažādu specialitāšu zinošus un mērķtiecīgus pēdējā kursa studentus, augstskolu absolventus un profesionāļus, kuri vēlas kļūt par iedvesmojošiem skolotājiem un nākotnes līderiem, ietekmēt sabiedrības nākotni un vienlaikus sekmēt personīgās karjeras izaugsmi.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu